E niin kuin ekaluokkalainen

Vietin eilen pari vauhdikasta tuntia Pohjois-Hervannan koulun ekaluokkalaisten ja heidän opettajiensa kanssa. Windows8-tabletit ovat olleet tunneilla käytössä noin kuukauden ja oppilaat vaikuttivat olevan niistä melko innoissaan. Tosin alussa on ollut ikävän paljon teknisiä ongelmia niin verkkojen kuin laitteidenkin kanssa, mikä on hieman latistanut tunnelmaa. Toivottavasti käytöstä kuitenkin tulee koko ajan sujuvampaa!

Eilen oppilaat tekivät tabletillaan mm. matematiikan ja äidinkielen harjoituksia (verkkotehtäviä on koottu esim. tänne). Ehdimme myös kokeilla kameran käyttöä. Tehtävänä oli etsiä luokasta jotain juuri opetellulla e-kirjaimella alkavaa. Itse en keksinyt muuta kuin oman etusormeni:

E niin kuin etusormi

E niin kuin etusormi

Mukavaa menoa oli!

Terveisin
Liisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *