Qr-suunnistusta koululla

Tänään oli vuorossa eskarien ja ekaluokkalaisten yhteistä qr-suunnistusta! Opettaja oli etukäteen laatinut koodit, jotka lukemalla sai tiedon seuraavan koodin sijainnista. Näin eskari-ekaluokkalainen -parit kiersivät koulun tiloissa, kunnes päätyivät takaisin lähtöpisteeseen. Suunnistus sujui hienosti ja monet olisivat halunneet kiertää pidemmänkin radan!

Rastilla

Rastilla

Opettaja oli tehnyt qr-koodit etukäteen selaimella. Oppilaiden käytössä oli Windows8-tabletit, joihin asennettiin Windows-kaupasta Code scanner 8 -niminen koodinlukuohjelma. Se oli erittäin helppokäyttöinen. Etsinnässä olisi kuitenkin vielä yhtä helppokäyttöinen ohjelma, jolla voisi myös luoda qr-koodeja.

1 thought on “Qr-suunnistusta koululla

  1. Päivitysilmoitus: Qr-sovelluksia Windows 8.1 -laitteille | Digikirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *